Met het oog op de toekomst

Beste lezers van onze nieuwsbrief,

Het is weer de hoogste tijd om u op de hoogte te brengen van de laatste ontwikkelingen in het notariaat en binnen ons kantoor.

In deze nieuwsbrief kunt u meer lezen over het voordelig schenken, de aangifte erfbelasting en de hypotheekakte. Daarnaast zal het gratis inloopspreekuur op maandag 1 oktober aanstaande eenmalig niet door gaan.

Vanaf 1 oktober aanstaande gaat mijn kandidaat-notaris Susanne Kroeze-Borghuis met zwangerschapsverlof. Uiteraard zullen wij de zaken intern zo goed mogelijk overnemen. Het kan echter zijn dat u wat langer op een antwoord moet wachten.

Op 27 september houd ik een lezing voor bewoners en naasten van Sint Maartensstede over het Levenstestament, de Wet langdurige zorg, schenkingen en aanverwante zaken. Heeft u hier ook belangstelling voor, belt u dan met ons kantoor. Bij voldoende belangstelling zal ik deze lezing dan ook elders in Losser organiseren. Of komt u op het inloopspreekuur om kort te horen wat uw mogelijkheden zijn.

Op 6 oktober vindt in Oldenzaal het Rabobank Woonevent plaats, waarbij huizenkopers zich kunnen laten informeren over de diverse zaken die bij een aankoop van een woning komen kijken. Ook wij zullen hierbij aanwezig zijn om al uw notariële vragen te beantwoorden. Meer informatie vind u via https://www.rabobank.nl/lokale-bank/twente-oost/inspiratie-en-advies-op-het-rabo-woonevent/.

Tot ziens in Losser!

Roelanda Poppinghaus

Meld u aan voor onze nieuwsbrief