Bedrijf & Beroep

Wie een bedrijf met rechtspersoonlijkheid (bijvoorbeeld een BV) wil starten of een stichting in het leven wil roepen, kan niet om de notaris heen. Ook bij verschillende wijzigingen is de notaris betrokken. En ook bij de ontbinding van een maatschap of VOF of de uittreding van een maat of vennoot worden we vaak ingeschakeld. Wij zorgen ervoor dat alles keurig volgens de regels verloopt. De notariële dienstverlening betreft vennootschappen, maatschappen, firma’s, verenigingen en stichtingen.

Advies rechtsvorm voor uw onderneming

Als ondernemer bent u altijd druk. Dan schiet de vraag of de gekozen rechtsvorm nog wel de juiste is er wel eens bij in. Een toekomstige overdracht kan reden zijn om de gemaakte afspraken nog eens goed te bekijken.

Notariskantoor Poppinghaus Twente kan u daar bij helpen. Wij zijn onafhankelijk en betrekken zowel uw privésituatie als de veranderende wettelijke en fiscale regels bij ons advies over uw rechtszekerheid. De keuze van uw rechtsvorm voor uw onderneming is toch veel te belangrijk om aan het toeval over te laten?

Heeft u een bedrijf, of bent u van plan een bedrijf te starten? Doe dan in 3 minuten de test. Ontvang na de test direct een advies met uw belangrijkste aandachtspunten.

 

WEFEFEF       WEFEF

VOOR INFORMATIE OF EEN AFSPRAAK BEL: 053 – 5383777

 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief