Bijdrage Week van Losser juni 2017

SAVE THE DATE: 20 OKTOBER 2017

MET HET OOG OP DE TOEKOMST Is al vele jaren onze slogan, bedacht door mijn directe voorgangers Ronald Mollink, Wim Meijling en Barbara Wünsch. Maar het verleden is ook belangrijk en natuurlijk hebben we dit meegenomen in september 2016 naar onze nieuwe locatie: Langenkamp 9 in Losser. Nog dagelijks denken wij aan de veel te vroeg ontvallen Wim Meijling en Herman van Hazendonk en hun bijdragen aan het notariaat in Losser. Het pand aan de Bernard Leurinkstraat 107 heeft goede nieuwe gebruikers gekregen na veertig jaar trouw en ruim dienst te hebben gedaan als notariskantoor. Marland Dental, we wensen jullie veel succes toe!

Voor alle duidelijkheid: Notariskantoor Poppinghaus is het enige notariskantoor in Losser. Het juridische team bestaat uit Notaris Roelanda Poppinghaus, kandidaat-notaris Susanne Borghuis, Vastgoedklerk Erik Eshuis, vijf notarieel medewerkers Annie, Miriam, Joke, Zwaantje en Lienet en onze receptioniste Esther.

U kunt bij ons terecht voor al uw vragen en akten over het kopen of verkopen dan wel schenken van woningen, bedrijfspanden, weilanden enzovoorts, het verstrekken van hypotheekrecht, het oprichten van bv, vereniging of stichting, het opstellen van een VOF- of maatschapscontract, het maken van een testament, levenstestament, samenlevingscontract, huwelijksvoorwaarden of partnerschapsvoorwaarden, advisering over het besparen van belastingen met name op schenkingsgebied of bij het nalaten en de afwikkeling van nalatenschappen.

Kortom, alles waar u een goede regeling voor wilt, op papier dan wel door juiste afhandeling. Niet alleen voor de toekomst, maar ook voor het heden wilt u weten waar u aan toe bent. Onze drijfveer vormt het goed uitleggen en vastleggen van ingewikkelde zaken. Hiermee hebben we ook veel ervaring in Duitsland opgebouwd, niet alleen voor de in Duitsland wonende of werkende Nederlander, maar ook voor de Duitser met belangen in Nederland. Dus zowel voor de Neder-Duitser als de Duitse Nederlander. Ook staan we bekend om onze goede koffie en thee, wat heel belangrijk is voor een goed gesprek! En dat is nodig voor een goede uitvoering van de uw wensen binnen de mogelijkheden die het recht biedt. Uiteraard met het oog op de toekomst.

2017 betekent voor ons niet alleen het eerste volle jaar in de nieuwe vestiging waar we heel trots op zijn, maar Notariskantoor Poppinghaus bestaat dit jaar vijf jaar onder die naam! Uiteraard gaan we dit vieren. Noteert u alvast de voorlopige feestdatum:

op vrijdag 20 oktober 2017 vanaf 16.00 uur : Open huis aan de Langenkamp 9 in Losser                    voor iedereen, die ons nieuwe kantoor wil komen bekijken: vaste klanten, af en toe-klanten en andere belangstellenden.

Houd u onze website www.poppinghaus.nl in de gaten, of meld u aan voor onze nieuwsbrief. Ook zal via deze krant en andere media nadere informatie over het Open huis worden verspreid.

Tot ziens!

 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief